Dejme potomkům šanci ...

Fosilní paliva na naší planetě vznikala přírodními postupy po dobu několika stovek milionů let. Jejich spalováním se o ně zcela připravíme v následujících 200 letech. Jiná paliva nemáme. A co bude potom ... ?

Solární systémy jsou možnou cestou, jak dát našim potomkům šanci přežít déle než 200 let. Zkusme být světu příkladem ...

Články o solárním vytápění

10 nejlepších webů o solárním vytápění a solární výrobě elektřiny

Informovaný zákazník je dobrý zákazník. Proto jsme pro Vás vybrali z našeho pohledu 10 nejlepších webů o solárním vytápění a solárních elektrárnách na nichž najdete podrobné informace o tomto způsobu vytápění a výrobě elektrické energie. Doporučujeme Vám navštívit tyto stránky a seznámit se podrobně s problematikou solárního topení s solární výroby elektřiny dříve, než se rozhodnete jednat o realizaci Vašeho záměru.

Zobrazit celý článek

 

Dokáží nám opravdu solární panely ušetřit výdaje?

Využití solárních panelů nachází v dnešní době stále širší uplatnění. Kromě firem a společností se o využití solárních panelů začíná zajímat i široká veřejnost. Právě moderní výrobky totiž dávají možnost využití solární energie i na rodinných domech. Důvod ke zvýšené oblibě je jednoznačný. Hlavním důvodem jsou úspory financí za energie. Sluneční svit je energií, která je pro všechny zdarma. Dokáží ale solární panely na střeše domu nebo na zahradě opravdu šetřit výdaje?

 

Zobrazit celý článek

 

Najděte si svého dodavatele energií

Ceny energií mají tendence neustále růst. To nás samozřejmě netěší, ale zpravidla ani příliš nepřekvapuje. Na druhou stranu nemusíme tomu jen nečinně přihlížet. Cena energií je ovlivnitelná. Ušetřete i vy.

Ceny energií se vyvíjí. Mění se až čtyřikrát ročně. Sledujte ceny a nabídky jednotlivých společností, které vám umožní vybrat si nejlevnější elektřinu i zemní plyn na trhu. Porovnávání díky „ energetickým kalkulačkám cen“ vám nezabere příliš času a přitom ušetřená částka může být značná, zvlášť když máte vysokou spotřebu.

 

Zobrazit celý článek

 


Podělte se o zkušenosti s tímto druhem vytápění ...
bbcode:
[br]  [b][/b]  [i][/i]  [u][/u]
[img]link image[/img]
[color=colour][/color]
[url]link[/url]
[url=link]title[/url]
 Jestliže ověřovací kód nemůžete přečíst -> Obnovte
* Opište ověřovací kód
* Povinná položka

Published on  05.10.2013